Hjem

 

Hei, jeg heter Christine Lilleholt og dette er min fagblogg.

Her vil jeg samle nyttig informasjon og fagstoff innen mitt felt som er spesialpedagogikk. Jeg vil også prøve å knytte det mot teknologi, fordi det er et verktøy jeg bruker mye i jobben min.


 

Jeg jobber på Langemyr skole og ressurssenter i Grimstad, som er en interkommunal grunnskole for spesialundervisning. Der har jeg jobbet i 12 år i forskjellige stillinger og avdelinger, men nå som Spesialpedagog i avdeling for «Barn og unge med omfattende funksjonsnedsettelser». Jeg bruker mye teknologi i jobben, blant annet til å utarbeide materiell og programmer både til elevmaskiner og til Smart-board timer,  til betjeningsmåter som touch-skjerm, brytere, styringsbokser, øyestyring, m.m. Jeg har erfaring med Rolltalk og Tobii kommunikasjonshjelpemidler og tilhørende programvare og styringsmuligheter.

Siden jeg jobber med teknologi som inkluderingsverktøy for mine elever ser jeg at det er viktig å holde meg oppdatert på den teknologiske utviklingen. 2016/17 studerte jeg «Teknologi for grunnutdanningen» ved Universitetet i Agder. Jeg har også deltatt på SPOT-konferansen i Lillestrøm høsten 2016 og 2017, der temaet var spesialpedagogikk og teknologi. Februar 2017 deltok jeg på «Læring på digitale flater» som er en konferanse for digital kompetanse i Sandefjord. Planen er å utvikle min kompetanse og bli en resursperson innen dette området på min arbeidsplass.

Langemyr skole og ressurssenter i Grimstad
Langemyr skole og ressurssenter i Grimstad

 

 

 

 

Om du vil vite mer om skolen kan du gå inn her