Hobby og Interesser

Jeg er en aktiv person som elsker dyr, og i tillegg til hund har jeg drevet med hest siden jeg var liten. Jeg hadde min egen frem til for to år siden. Hesten delte jeg med en venninne, og vi hadde stallplass på Hestehag rett utenfor Arendal. koselig liten stall med 12 stallplasser, lite ridehus og flotte turløyper. Hesten vår var en blanding av kaldblods og araber, og het El Sharif. Han var en fantastisk gutt, spretten, lærevillig og glad. Etter han har jeg ikke kjøpt ny hest, men konsentrere meg om hunder og barna.

dsc_0561

El Sharif

Nå er de de to amerikanske cocker spanielene våre, Kaia og sønnens hennes Billy, som jeg trener med. Vi trener bruks (spor, rundering og brukslydighet) sammen med to av de andre valpene vår. Instruktøren vår, Maria, er min «gamle» oppdretter som vi kjøpte vår første hund, Ytterbos Bandit Laffen, av. Han var en flott rottweiler, som vi aldri kommer til å glemme! Verdens mest fantastiske hund, klok og snill og leken til han døde da han var 10.5 år. Vi trente i Norske Redningshunder og selv om han ble omdøpt til Daffen og Blaffen når vi var på  treningssamlig på Gjøvik var han utrolig flink 🙂

Jeg håper å kunne nå like langt med Billy, det kommer bare an på hvor mye tid jeg kan bruke på treningen fremover.

 

 

Om meg

 

cropped-DSC_0279-e1479657766918.jpg

 

Jeg jobber mitt 9 ende år på Dahlske Videregående skole i Grimstad, en jobb jeg trives veldig godt i.  Jeg brenner for Ungdomsbedrift som pedagogisk metode, og bruker dette både på vg 2 og vg 3. Veldig spennende, vi er med på messer og mesterskap og har vært med i NM to ganger.

Jeg er gift, bor i Arendal, har to sønner og to hunder. Den eldste sønnen vår er russ i år, og det blir spennende…

Jeg er veldig glad i dyr, og spesielt i hund og hest. Jeg hadde hest inntil noen få år siden, og tenker på å kjøpe en ny om noen år. Nå er det hunder som gjelder, og vi har to stykker hjemme hos oss. De er av rasen amerikansk cocker spaniel, mor og sønn. Vi hadde valpekull i vinter, og måtte bare beholde en av valpene selv. Jeg bruker mye tid i skog og mark med dem, og vi trener både lydighet og bruks. Det er veldig moro og sosialt både for meg og for hundene!

tre-notter

 

 

Høsten 2016

I alle dager for en travel høst!

I år går det helt i ett, med veldig travle dager på skolen, mye å gjøre i det nye studiet, slalåmsesongen starter opp for fullt med planlegging, og barna har fulle kalendere med treninger og turneringer. Godt det snart er juleferie og jeg kan lande litt….!